Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Название: | Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів |
Другие названия: | Improvement of the design of the dough kneading machine for the production line of bakery products |
Авторы: | Євчій, Володимир Сергійович |
Ключевые слова: | конструкція construction тістомісильна машина dough machine лінія line хлібобулочні вироби baked goods |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Библиографическое описание: | Євчій В.С. Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 51 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано існуючі технології виробництва хлібобулочних виробів та підібрано необхідну кількість обладнання відповідно до запропонованої технології. Розроблено процес виробництва хлібобулочних виробів, розраховано основні параметри процесу, режим роботи підприємства та часові ресурси. Сформована конвеєрна технологія виробництва хлібобулочних виробів. З метою підвищення якості кінцевого продукту та енергозбереження була удосконалена та розрахована тістомісильна машина. Вжито заходів щодо покращення умов праці та захисту навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність потокової механізованої, потокової лінії для виробництва хлібобулочних виробів. |
Описание: | 133 Галузеве машинобудування |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yevchii_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,2 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.