Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Tytuł: Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів
Inne tytuły: Improvement of the design of the dough kneading machine for the production line of bakery products
Autorzy: Євчій, Володимир Сергійович
Słowa kluczowe: конструкція
construction
тістомісильна машина
dough machine
лінія
line
хлібобулочні вироби
baked goods
Data wydania: 2023
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Cytat: Євчій В.С. Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 51 с.
Abstract: Проаналізовано існуючі технології виробництва хлібобулочних виробів та підібрано необхідну кількість обладнання відповідно до запропонованої технології. Розроблено процес виробництва хлібобулочних виробів, розраховано основні параметри процесу, режим роботи підприємства та часові ресурси. Сформована конвеєрна технологія виробництва хлібобулочних виробів. З метою підвищення якості кінцевого продукту та енергозбереження була удосконалена та розрахована тістомісильна машина. Вжито заходів щодо покращення умов праці та захисту навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність потокової механізованої, потокової лінії для виробництва хлібобулочних виробів.
Opis: 133 Галузеве машинобудування
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Yevchii_bach.pdfКваліфікаційна робота1,2 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi