Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Назва: Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: Improvement of the design of the dough kneading machine for the production line of bakery products
Автори: Євчій, Володимир Сергійович
Ключові слова: конструкція
construction
тістомісильна машина
dough machine
лінія
line
хлібобулочні вироби
baked goods
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Євчій В.С. Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва хлібобулочних виробів та підібрано необхідну кількість обладнання відповідно до запропонованої технології. Розроблено процес виробництва хлібобулочних виробів, розраховано основні параметри процесу, режим роботи підприємства та часові ресурси. Сформована конвеєрна технологія виробництва хлібобулочних виробів. З метою підвищення якості кінцевого продукту та енергозбереження була удосконалена та розрахована тістомісильна машина. Вжито заходів щодо покращення умов праці та захисту навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність потокової механізованої, потокової лінії для виробництва хлібобулочних виробів.
Опис: 133 Галузеве машинобудування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yevchii_bach.pdfКваліфікаційна робота1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.