Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Title: Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів
Other Titles: Improvement of the design of the dough kneading machine for the production line of bakery products
Authors: Євчій, Володимир Сергійович
Keywords: конструкція
construction
тістомісильна машина
dough machine
лінія
line
хлібобулочні вироби
baked goods
Issue Date: 2023
Publisher: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Citation: Євчій В.С. Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 51 с.
Abstract: Проаналізовано існуючі технології виробництва хлібобулочних виробів та підібрано необхідну кількість обладнання відповідно до запропонованої технології. Розроблено процес виробництва хлібобулочних виробів, розраховано основні параметри процесу, режим роботи підприємства та часові ресурси. Сформована конвеєрна технологія виробництва хлібобулочних виробів. З метою підвищення якості кінцевого продукту та енергозбереження була удосконалена та розрахована тістомісильна машина. Вжито заходів щодо покращення умов праці та захисту навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність потокової механізованої, потокової лінії для виробництва хлібобулочних виробів.
Description: 133 Галузеве машинобудування
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevchii_bach.pdfКваліфікаційна робота1,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.