Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄвчій, Володимир Сергійович-
dc.date.accessioned2023-06-27T09:50:31Z-
dc.date.available2023-06-27T09:50:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЄвчій В.С. Удосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/768-
dc.description133 Галузеве машинобудуванняuk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано існуючі технології виробництва хлібобулочних виробів та підібрано необхідну кількість обладнання відповідно до запропонованої технології. Розроблено процес виробництва хлібобулочних виробів, розраховано основні параметри процесу, режим роботи підприємства та часові ресурси. Сформована конвеєрна технологія виробництва хлібобулочних виробів. З метою підвищення якості кінцевого продукту та енергозбереження була удосконалена та розрахована тістомісильна машина. Вжито заходів щодо покращення умов праці та захисту навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність потокової механізованої, потокової лінії для виробництва хлібобулочних виробів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectконструкціяuk_UA
dc.subjectconstructionuk_UA
dc.subjectтістомісильна машинаuk_UA
dc.subjectdough machineuk_UA
dc.subjectлініяuk_UA
dc.subjectlineuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectbaked goodsuk_UA
dc.titleУдосконалення конструкції тістомісильної машини для лінії виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the design of the dough kneading machine for the production line of bakery productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Yevchii_bach.pdfКваліфікаційна робота1,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.