Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Название: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту |
Другие названия: | Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety |
Авторы: | Карпин, Назарій Іванович |
Ключевые слова: | продуктивність productivity поживність nutrition сорт variety соя soybean |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Львіський національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор. |
Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Karpyn_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 959,13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.