Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Title: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту
Other Titles: Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety
Authors: Карпин, Назарій Іванович
Keywords: продуктивність
productivity
поживність
nutrition
сорт
variety
соя
soybean
Issue Date: 2021
Publisher: Львіський національний аграрний університет
Citation: Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с.
Abstract: Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karpyn_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота959,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.