Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411| Title: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту |
| Other Titles: | Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety |
| Authors: | Карпин, Назарій Іванович |
| Keywords: | продуктивність productivity поживність nutrition сорт variety соя soybean |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Львіський національний аграрний університет |
| Citation: | Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с. |
| Abstract: | Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор. |
| Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Karpyn_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 959,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.