Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411| Назва: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту |
| Інші назви: | Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety |
| Автори: | Карпин, Назарій Іванович |
| Ключові слова: | продуктивність productivity поживність nutrition сорт variety соя soybean |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Львіський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор. |
| Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Karpyn_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 959,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.