Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411| Tytuł: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту |
| Inne tytuły: | Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety |
| Autorzy: | Карпин, Назарій Іванович |
| Słowa kluczowe: | продуктивність productivity поживність nutrition сорт variety соя soybean |
| Data wydania: | 2021 |
| Wydawca: | Львіський національний аграрний університет |
| Cytat: | Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с. |
| Abstract: | Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор. |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Karpyn_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 959,13 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi