Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Tytuł: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту
Inne tytuły: Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety
Autorzy: Карпин, Назарій Іванович
Słowa kluczowe: продуктивність
productivity
поживність
nutrition
сорт
variety
соя
soybean
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний аграрний університет
Cytat: Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с.
Abstract: Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Karpyn_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота959,13 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi