Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Название: Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту
Другие названия: Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety
Авторы: Дудич, Олег Богданович
Ключевые слова: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зелена маса люцерни
green mass of alfalfa
Дата публикации: 2021
Издательство: Львіський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dudych_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.