Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Tytuł: Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту
Inne tytuły: Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety
Autorzy: Дудич, Олег Богданович
Słowa kluczowe: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зелена маса люцерни
green mass of alfalfa
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний аграрний університет
Cytat: Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с.
Abstract: Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Dudych_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,21 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi