Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410| Tytuł: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту |
| Inne tytuły: | Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety |
| Autorzy: | Дудич, Олег Богданович |
| Słowa kluczowe: | урожай yield поживність nutrition сорт variety зелена маса люцерни green mass of alfalfa |
| Data wydania: | 2021 |
| Wydawca: | Львіський національний аграрний університет |
| Cytat: | Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. |
| Abstract: | Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва. |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Dudych_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,21 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi