Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Назва: Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту
Інші назви: Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety
Автори: Дудич, Олег Богданович
Ключові слова: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зелена маса люцерни
green mass of alfalfa
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львіський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudych_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.