Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Title: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту |
Other Titles: | Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety |
Authors: | Дудич, Олег Богданович |
Keywords: | урожай yield поживність nutrition сорт variety зелена маса люцерни green mass of alfalfa |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Львіський національний аграрний університет |
Citation: | Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. |
Abstract: | Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва. |
Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudych_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.