Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Title: Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту
Other Titles: Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety
Authors: Дудич, Олег Богданович
Keywords: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зелена маса люцерни
green mass of alfalfa
Issue Date: 2021
Publisher: Львіський національний аграрний університет
Citation: Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с.
Abstract: Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudych_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.