Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996| Название: | Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів |
| Другие названия: | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different alfalfa varieties |
| Авторы: | Жук, Маркіян Тарасович |
| Ключевые слова: | продуктивність продуктивність поживність nutritional value сорт сорт зелена маса green mass люцерна. alfalfa |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издательство: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Библиографическое описание: | Жук М.Т. Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси люцерни різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах люцерни сортів Харп, Крено і Раміна дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому за продуктивністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт Раміна показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти люцерни. |
| Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Zhuk_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,02 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.