Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996
Tytuł: Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів
Inne tytuły: Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different alfalfa varieties
Autorzy: Жук, Маркіян Тарасович
Słowa kluczowe: продуктивність
продуктивність
поживність
nutritional value
сорт
сорт
зелена маса
green mass
люцерна.
alfalfa
Data wydania: 2025
Wydawca: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Cytat: Жук М.Т. Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.
Abstract: Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси люцерни різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах люцерни сортів Харп, Крено і Раміна дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому за продуктивністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт Раміна показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти люцерни.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Zhuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,02 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi