Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996| Title: | Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів |
| Other Titles: | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different alfalfa varieties |
| Authors: | Жук, Маркіян Тарасович |
| Keywords: | продуктивність продуктивність поживність nutritional value сорт сорт зелена маса green mass люцерна. alfalfa |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Citation: | Жук М.Т. Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с. |
| Abstract: | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси люцерни різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах люцерни сортів Харп, Крено і Раміна дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому за продуктивністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт Раміна показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти люцерни. |
| Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Zhuk_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.