Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖук, Маркіян Тарасович-
dc.date.accessioned2025-12-28T14:59:30Z-
dc.date.available2025-12-28T14:59:30Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЖук М.Т. Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчалася продуктивність і поживність зеленої маси люцерни різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах люцерни сортів Харп, Крено і Раміна дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому за продуктивністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт Раміна показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти люцерни.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectзелена масаuk_UA
dc.subjectgreen massuk_UA
dc.subjectлюцерна.uk_UA
dc.subjectalfalfauk_UA
dc.titleФормування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортівuk_UA
dc.title.alternativeFormation of productivity and nutritional value of the green mass of different alfalfa varietiesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zhuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.