Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГнип, Максим Ігорович-
dc.date.accessioned2025-12-28T14:52:24Z-
dc.date.available2025-12-28T14:52:24Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сортиuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectзелена масаuk_UA
dc.subjectgreen massuk_UA
dc.subjectконюшинаuk_UA
dc.subjectcloveruk_UA
dc.titleФормування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортівuk_UA
dc.title.alternativeFormation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Hnyp_mag.pdfКваліфікаційна робота869,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.