Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995| Назва: | Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів |
| Інші назви: | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties. |
| Автори: | Гнип, Максим Ігорович |
| Ключові слова: | продуктивність productivity поживність nutritional value сорт variety зелена маса green mass конюшина clover |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Бібліографічний опис: | Гнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти |
| Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Hnyp_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 869,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.