Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995
Title: Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів
Other Titles: Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties.
Authors: Гнип, Максим Ігорович
Keywords: продуктивність
productivity
поживність
nutritional value
сорт
variety
зелена маса
green mass
конюшина
clover
Issue Date: 2025
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Citation: Гнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с.
Abstract: Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hnyp_mag.pdfКваліфікаційна робота869,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.