Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995| Title: | Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів |
| Other Titles: | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties. |
| Authors: | Гнип, Максим Ігорович |
| Keywords: | продуктивність productivity поживність nutritional value сорт variety зелена маса green mass конюшина clover |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Citation: | Гнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с. |
| Abstract: | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти |
| Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Hnyp_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 869,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.