Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995| Название: | Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів |
| Другие названия: | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties. |
| Авторы: | Гнип, Максим Ігорович |
| Ключевые слова: | продуктивність productivity поживність nutritional value сорт variety зелена маса green mass конюшина clover |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издательство: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Библиографическое описание: | Гнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти |
| Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Hnyp_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 869,34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.