Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995| Tytuł: | Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів |
| Inne tytuły: | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties. |
| Autorzy: | Гнип, Максим Ігорович |
| Słowa kluczowe: | продуктивність productivity поживність nutritional value сорт variety зелена маса green mass конюшина clover |
| Data wydania: | 2025 |
| Wydawca: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Cytat: | Гнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с. |
| Abstract: | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Hnyp_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 869,34 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi