Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218| Название: | Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту |
| Другие названия: | Formation of yield and nutritional value of spring wheat grain depending on the variety. |
| Авторы: | Піпський, Ярослав Ярославович |
| Ключевые слова: | урожай yield поживність nutritional value сорт variety зерно grain яра пшениця spring wheat |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
| Библиографическое описание: | Піпський Я.Я. Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Як показали проведені дослідження одним з вагомих чинників рівня врожайності сортів ярої пшениці є стійкість їхніх рослин до біотичних чинників. Виконані дворічні дослідження засвідчили, що рослини сорту Анабель продемонстрували більшу адаптацію до погодно-метеорологічних умов зони вирощування, вони характеризувались більшою довжиною колосу та кількістю продуктивних стебел і мали вищі показники елементів, що є визначальними у формуванні структури урожаю, ніж у сорту Гранус |
| Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Pipskyi_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,07 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.