Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПіпський, Ярослав Ярославович-
dc.date.accessioned2025-02-18T07:34:16Z-
dc.date.available2025-02-18T07:34:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПіпський Я.Я. Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractЯк показали проведені дослідження одним з вагомих чинників рівня врожайності сортів ярої пшениці є стійкість їхніх рослин до біотичних чинників. Виконані дворічні дослідження засвідчили, що рослини сорту Анабель продемонстрували більшу адаптацію до погодно-метеорологічних умов зони вирощування, вони характеризувались більшою довжиною колосу та кількістю продуктивних стебел і мали вищі показники елементів, що є визначальними у формуванні структури урожаю, ніж у сорту Гранусuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectgrainuk_UA
dc.subjectяра пшеницяuk_UA
dc.subjectspring wheatuk_UA
dc.titleФормування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of yield and nutritional value of spring wheat grain depending on the variety.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pipskyi_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.