Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Назва: Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту
Інші назви: Formation of yield and nutritional value of spring wheat grain depending on the variety.
Автори: Піпський, Ярослав Ярославович
Ключові слова: урожай
yield
поживність
nutritional value
сорт
variety
зерно
grain
яра пшениця
spring wheat
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Піпський Я.Я. Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с.
Короткий огляд (реферат): Як показали проведені дослідження одним з вагомих чинників рівня врожайності сортів ярої пшениці є стійкість їхніх рослин до біотичних чинників. Виконані дворічні дослідження засвідчили, що рослини сорту Анабель продемонстрували більшу адаптацію до погодно-метеорологічних умов зони вирощування, вони характеризувались більшою довжиною колосу та кількістю продуктивних стебел і мали вищі показники елементів, що є визначальними у формуванні структури урожаю, ніж у сорту Гранус
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pipskyi_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.