Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Title: Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту
Other Titles: Formation of yield and nutritional value of spring wheat grain depending on the variety.
Authors: Піпський, Ярослав Ярославович
Keywords: урожай
yield
поживність
nutritional value
сорт
variety
зерно
grain
яра пшениця
spring wheat
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Піпський Я.Я. Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с.
Abstract: Як показали проведені дослідження одним з вагомих чинників рівня врожайності сортів ярої пшениці є стійкість їхніх рослин до біотичних чинників. Виконані дворічні дослідження засвідчили, що рослини сорту Анабель продемонстрували більшу адаптацію до погодно-метеорологічних умов зони вирощування, вони характеризувались більшою довжиною колосу та кількістю продуктивних стебел і мали вищі показники елементів, що є визначальними у формуванні структури урожаю, ніж у сорту Гранус
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pipskyi_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.