Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Название: Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах
Другие названия: Increasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprises
Авторы: Бобик, Світлана Ігорівна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
competitiveness
ефективність
efficiency
виробництво
production
витрати
costs
корми
fodder
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
тваринництво
animal husbandry
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Бобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с.
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств.
Описание: Спеціальність 051 "Економіка"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bobyk.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.