Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБобик, Світлана Ігорівна-
dc.date.accessioned2025-02-12T12:49:17Z-
dc.date.available2025-02-12T12:49:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189-
dc.descriptionСпеціальність 051 "Економіка"uk_UA
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectfodderuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.subjectтваринництвоuk_UA
dc.subjectanimal husbandryuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствахuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bobyk.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.