Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Title: Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах
Other Titles: Increasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprises
Authors: Бобик, Світлана Ігорівна
Keywords: конкурентоспроможність
competitiveness
ефективність
efficiency
виробництво
production
витрати
costs
корми
fodder
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
тваринництво
animal husbandry
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Бобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств.
Description: Спеціальність 051 "Економіка"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bobyk.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.