Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Назва: Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах
Інші назви: Increasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprises
Автори: Бобик, Світлана Ігорівна
Ключові слова: конкурентоспроможність
competitiveness
ефективність
efficiency
виробництво
production
витрати
costs
корми
fodder
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
тваринництво
animal husbandry
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Бобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств.
Опис: Спеціальність 051 "Економіка"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bobyk.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.