Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах |
Інші назви: | Increasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprises |
Автори: | Бобик, Світлана Ігорівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність competitiveness ефективність efficiency виробництво production витрати costs корми fodder сільськогосподарські підприємства agricultural enterprises тваринництво animal husbandry |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Бобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с. |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств. |
Опис: | Спеціальність 051 "Економіка" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bobyk.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.