Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Tytuł: Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах
Inne tytuły: Increasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprises
Autorzy: Бобик, Світлана Ігорівна
Słowa kluczowe: конкурентоспроможність
competitiveness
ефективність
efficiency
виробництво
production
витрати
costs
корми
fodder
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
тваринництво
animal husbandry
Data wydania: 2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Бобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств.
Opis: Спеціальність 051 "Економіка"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Bobyk.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi