Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660| Название: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки |
| Другие названия: | Improving the efficiency of the technological process of processing raw milk using a modernised refrigeration unit |
| Авторы: | Щербатий, Іван Володимирович |
| Ключевые слова: | молоко milk холодильна установка refrigeration unit пастеризація pasteurisation |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Библиографическое описание: | Щербатий І.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки: дипломний проєкт. Львів, 2024. 51с. |
| Краткий осмотр (реферат): | На основі проаналізованих даних регіону розроблено технологію виробництва молочної продукції, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено розробку машини для виробництва пастеризованого молока, зокрема визначення подачі потужності, необхідної для їх приводу, а також основних конструктивних параметрів: розміри ємності, розміри і частота обертання робочих – органів. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля молочного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники молочного виробництва, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. |
| Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Cherbatuy I.V_bak.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 987,47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.