Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660
Название: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки
Другие названия: Improving the efficiency of the technological process of processing raw milk using a modernised refrigeration unit
Авторы: Щербатий, Іван Володимирович
Ключевые слова: молоко
milk
холодильна установка
refrigeration unit
пастеризація
pasteurisation
Дата публикации: 2024
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Щербатий І.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки: дипломний проєкт. Львів, 2024. 51с.
Краткий осмотр (реферат): На основі проаналізованих даних регіону розроблено технологію виробництва молочної продукції, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено розробку машини для виробництва пастеризованого молока, зокрема визначення подачі потужності, необхідної для їх приводу, а також основних конструктивних параметрів: розміри ємності, розміри і частота обертання робочих – органів. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля молочного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники молочного виробництва, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cherbatuy I.V_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"987,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.