Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660
Назва: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки |
Інші назви: | Improving the efficiency of the technological process of processing raw milk using a modernised refrigeration unit |
Автори: | Щербатий, Іван Володимирович |
Ключові слова: | молоко milk холодильна установка refrigeration unit пастеризація pasteurisation |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Бібліографічний опис: | Щербатий І.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки: дипломний проєкт. Львів, 2024. 51с. |
Короткий огляд (реферат): | На основі проаналізованих даних регіону розроблено технологію виробництва молочної продукції, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено розробку машини для виробництва пастеризованого молока, зокрема визначення подачі потужності, необхідної для їх приводу, а також основних конструктивних параметрів: розміри ємності, розміри і частота обертання робочих – органів. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля молочного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники молочного виробництва, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. |
Опис: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cherbatuy I.V_bak.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 987,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.