Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660
Назва: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки
Інші назви: Improving the efficiency of the technological process of processing raw milk using a modernised refrigeration unit
Автори: Щербатий, Іван Володимирович
Ключові слова: молоко
milk
холодильна установка
refrigeration unit
пастеризація
pasteurisation
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Щербатий І.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованої холодильної установки: дипломний проєкт. Львів, 2024. 51с.
Короткий огляд (реферат): На основі проаналізованих даних регіону розроблено технологію виробництва молочної продукції, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено розробку машини для виробництва пастеризованого молока, зокрема визначення подачі потужності, необхідної для їх приводу, а також основних конструктивних параметрів: розміри ємності, розміри і частота обертання робочих – органів. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля молочного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники молочного виробництва, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.
Опис: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cherbatuy I.V_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"987,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.