Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Название: Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів
Другие названия: Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products
Авторы: Панахид, Остап Петрович
Ключевые слова: фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек,
stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger,
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом.
Описание: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Располагается в коллекциях:Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Panahid_O_mag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"5,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.