Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Title: Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів
Other Titles: Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products
Authors: Панахид, Остап Петрович
Keywords: фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек,
stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger,
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с.
Abstract: Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом.
Description: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Appears in Collections:Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Panahid_O_mag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"5,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.