Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Назва: Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів
Інші назви: Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products
Автори: Панахид, Остап Петрович
Ключові слова: фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек,
stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger,
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с.
Короткий огляд (реферат): Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом.
Опис: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Розташовується у зібраннях:Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Panahid_O_mag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"5,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.