Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Назва: | Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів |
Інші назви: | Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products |
Автори: | Панахид, Остап Петрович |
Ключові слова: | фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек, stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger, |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с. |
Короткий огляд (реферат): | Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом. |
Опис: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578 |
Розташовується у зібраннях: | Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Panahid_O_mag.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 5,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.