Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Tytuł: | Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів |
Inne tytuły: | Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products |
Autorzy: | Панахид, Остап Петрович |
Słowa kluczowe: | фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек, stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger, |
Data wydania: | 2024 |
Wydawca: | Львівський національний університет природокористування |
Cytat: | Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с. |
Abstract: | Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом. |
Opis: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578 |
Występuje w kolekcjach: | Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Panahid_O_mag.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 5,31 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi