Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
Название: Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей.
Другие названия: Productivity and nutrition of wheat straw depending on varietal characteristics
Авторы: Креховецький, Микола Дмитрович
Ключевые слова: озима пшениця
winter wheat,
солома
straw
урожайність
productivity
поживність
nutrition
Дата публикации: 2024
Издательство: Львіський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Креховецький М. Д. Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сортів озимої пшениці сприяє їх росту і розвитку. Валовий збір пшеничної соломи сорту Агота на 5,8 % перевищував обсяги її збору в сорту Леммі. Встановлено, що солома сорту Агота відзначається більшим вмістом сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, сирої золи, білку і безазотистих екстрактивних речовин, ніж сорт Леммі. Тоді як солома сорту Леммі характеризувалась більшою кількістю сирої клітковини. Відповідно це вплинуло на фактичне жировідкладання в організмі тварин, яке було зумовлено на 5,3 % більшою кількістю кормових одиниць у складі соломи сорту Агота.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Krekhovetskyi_mag(1).pdfКваліфікаційна робота776,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.