Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286| Назва: | Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. |
| Інші назви: | Productivity and nutrition of wheat straw depending on varietal characteristics |
| Автори: | Креховецький, Микола Дмитрович |
| Ключові слова: | озима пшениця winter wheat, солома straw урожайність productivity поживність nutrition |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Львіський національний університет природокористування |
| Бібліографічний опис: | Креховецький М. Д. Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сортів озимої пшениці сприяє їх росту і розвитку. Валовий збір пшеничної соломи сорту Агота на 5,8 % перевищував обсяги її збору в сорту Леммі. Встановлено, що солома сорту Агота відзначається більшим вмістом сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, сирої золи, білку і безазотистих екстрактивних речовин, ніж сорт Леммі. Тоді як солома сорту Леммі характеризувалась більшою кількістю сирої клітковини. Відповідно це вплинуло на фактичне жировідкладання в організмі тварин, яке було зумовлено на 5,3 % більшою кількістю кормових одиниць у складі соломи сорту Агота. |
| Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Krekhovetskyi_mag(1).pdf | Кваліфікаційна робота | 776,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.