Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
Tytuł: Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей.
Inne tytuły: Productivity and nutrition of wheat straw depending on varietal characteristics
Autorzy: Креховецький, Микола Дмитрович
Słowa kluczowe: озима пшениця
winter wheat,
солома
straw
урожайність
productivity
поживність
nutrition
Data wydania: 2024
Wydawca: Львіський національний університет природокористування
Cytat: Креховецький М. Д. Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сортів озимої пшениці сприяє їх росту і розвитку. Валовий збір пшеничної соломи сорту Агота на 5,8 % перевищував обсяги її збору в сорту Леммі. Встановлено, що солома сорту Агота відзначається більшим вмістом сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, сирої золи, білку і безазотистих екстрактивних речовин, ніж сорт Леммі. Тоді як солома сорту Леммі характеризувалась більшою кількістю сирої клітковини. Відповідно це вплинуло на фактичне жировідкладання в організмі тварин, яке було зумовлено на 5,3 % більшою кількістю кормових одиниць у складі соломи сорту Агота.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Krekhovetskyi_mag(1).pdfКваліфікаційна робота776,01 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi