Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГорак, Ілля Володимирович-
dc.date.accessioned2023-06-27T09:48:44Z-
dc.date.available2023-06-27T09:48:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767-
dc.description133 Галузеве машинобудуванняuk_UA
dc.description.abstractУдосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 55 с. Короткий огляд (реферат): Розроблено технологію виробництва борошна, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено вдосконалення дозатора борошна, та технологічний розрахунок машини, визначено витрати енергії на виробництво борошна. Проаналізували стан охорони праці на підприємстві і запровадили заходи, щодо покращення охорони праці на підприємстві. Дали характеристику навколишнього середовища і природних ресурсів і шляхи покращення екологічного стану підприємства. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля борошномельного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники виробництва борошна, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectконструкціяuk_UA
dc.subjectconstructionuk_UA
dc.subjectдозаторuk_UA
dc.subjectdispenseruk_UA
dc.subjectлініяuk_UA
dc.subjectlineuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.titleУдосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошнаuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the dispenser design for the flour production lineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Horak_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.