Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Назва: Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна
Інші назви: Improvement of the dispenser design for the flour production line
Автори: Горак, Ілля Володимирович
Ключові слова: конструкція
construction
дозатор
dispenser
лінія
line
борошно
flour
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Короткий огляд (реферат): Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 55 с. Короткий огляд (реферат): Розроблено технологію виробництва борошна, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено вдосконалення дозатора борошна, та технологічний розрахунок машини, визначено витрати енергії на виробництво борошна. Проаналізували стан охорони праці на підприємстві і запровадили заходи, щодо покращення охорони праці на підприємстві. Дали характеристику навколишнього середовища і природних ресурсів і шляхи покращення екологічного стану підприємства. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля борошномельного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники виробництва борошна, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.
Опис: 133 Галузеве машинобудування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Horak_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.