Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Title: Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна
Other Titles: Improvement of the dispenser design for the flour production line
Authors: Горак, Ілля Володимирович
Keywords: конструкція
construction
дозатор
dispenser
лінія
line
борошно
flour
Issue Date: 2023
Publisher: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Abstract: Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 55 с. Короткий огляд (реферат): Розроблено технологію виробництва борошна, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено вдосконалення дозатора борошна, та технологічний розрахунок машини, визначено витрати енергії на виробництво борошна. Проаналізували стан охорони праці на підприємстві і запровадили заходи, щодо покращення охорони праці на підприємстві. Дали характеристику навколишнього середовища і природних ресурсів і шляхи покращення екологічного стану підприємства. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля борошномельного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники виробництва борошна, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.
Description: 133 Галузеве машинобудування
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Horak_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.