Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Tytuł: Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна
Inne tytuły: Improvement of the dispenser design for the flour production line
Autorzy: Горак, Ілля Володимирович
Słowa kluczowe: конструкція
construction
дозатор
dispenser
лінія
line
борошно
flour
Data wydania: 2023
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Abstract: Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 55 с. Короткий огляд (реферат): Розроблено технологію виробництва борошна, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено вдосконалення дозатора борошна, та технологічний розрахунок машини, визначено витрати енергії на виробництво борошна. Проаналізували стан охорони праці на підприємстві і запровадили заходи, щодо покращення охорони праці на підприємстві. Дали характеристику навколишнього середовища і природних ресурсів і шляхи покращення екологічного стану підприємства. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля борошномельного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники виробництва борошна, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.
Opis: 133 Галузеве машинобудування
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Horak_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi