Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
Название: | Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів |
Другие названия: | Improvement of the design of the pasta press for the pasta production line |
Авторы: | Голубець, Роман Андрійович |
Ключевые слова: | конструкція construction прес press лінія line макаронні вироби pasta |
Дата публикации: | 2023 |
Краткий осмотр (реферат): | Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с. Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу. Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробів |
Описание: | 133 Галузеве машинобудування |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Holubec_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,35 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.