Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
Назва: Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів
Інші назви: Improvement of the design of the pasta press for the pasta production line
Автори: Голубець, Роман Андрійович
Ключові слова: конструкція
construction
прес
press
лінія
line
макаронні вироби
pasta
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с. Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу. Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробів
Опис: 133 Галузеве машинобудування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Holubec_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.