Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
Назва: | Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів |
Інші назви: | Improvement of the design of the pasta press for the pasta production line |
Автори: | Голубець, Роман Андрійович |
Ключові слова: | конструкція construction прес press лінія line макаронні вироби pasta |
Дата публікації: | 2023 |
Короткий огляд (реферат): | Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с. Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу. Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробів |
Опис: | 133 Галузеве машинобудування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Holubec_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.