Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
Tytuł: Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів
Inne tytuły: Improvement of the design of the pasta press for the pasta production line
Autorzy: Голубець, Роман Андрійович
Słowa kluczowe: конструкція
construction
прес
press
лінія
line
макаронні вироби
pasta
Data wydania: 2023
Abstract: Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с. Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу. Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробів
Opis: 133 Галузеве машинобудування
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Holubec_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi