Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Название: | Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія» |
Другие названия: | Environmental safety analysis of the Limited Liability Company «Carpathian Food Company» |
Авторы: | Процак, Ірина Романівна |
Ключевые слова: | виноробний комплекс, екологічна безпека, стічні води, біологічне забруднення ґрунтів winemaking complex, environmental safety, wastewater, biological contamination of soils |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Львівський національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Процак І. Р. Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія». Дипломна робота. Львів, 2021, 47 стор. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано головні екологічні небезпеки на ТзОВ «Карпатська продовольча компанія». З’ясовано екологічно небезпечні блоки в структурі підприємства та проаналізовано можливість аварійних ситуацій. Встановлено особливості та наслідки використання природних ресурсів на підприємстві. Розглянуто схему очистки стічних вод при виробництві вина. Встановлено недоцільність використання фільтраційних полів для біологічної очистки стічних вод. Обґрунтовано причини опосередкованого біологічного забруднення ґрунтів. Розроблено питання охорони праці на підприємстві ТзОВ «Карпатська продовольча компанія». |
Описание: | Спеціальність 101 «Екологія» |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом_процак_бакалавр_2021_заочне.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.