Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Title: Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія»
Other Titles: Environmental safety analysis of the Limited Liability Company «Carpathian Food Company»
Authors: Процак, Ірина Романівна
Keywords: виноробний комплекс, екологічна безпека, стічні води, біологічне забруднення ґрунтів
winemaking complex, environmental safety, wastewater, biological contamination of soils
Issue Date: 2021
Publisher: Львівський національний аграрний університет
Citation: Процак І. Р. Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія». Дипломна робота. Львів, 2021, 47 стор.
Abstract: Проаналізовано головні екологічні небезпеки на ТзОВ «Карпатська продовольча компанія». З’ясовано екологічно небезпечні блоки в структурі підприємства та проаналізовано можливість аварійних ситуацій. Встановлено особливості та наслідки використання природних ресурсів на підприємстві. Розглянуто схему очистки стічних вод при виробництві вина. Встановлено недоцільність використання фільтраційних полів для біологічної очистки стічних вод. Обґрунтовано причини опосередкованого біологічного забруднення ґрунтів. Розроблено питання охорони праці на підприємстві ТзОВ «Карпатська продовольча компанія».
Description: Спеціальність 101 «Екологія»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом_процак_бакалавр_2021_заочне.pdfКваліфікаційна робота1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.